Timsahlar arasinda kano yapmak mi?

IMG_0003





















      Bu ne cesaret diye sormayin sakin, ben de bilmiyorum , bilesiniz ki ufacik bocekten bile korkarim yada korkardim dune kadar, bugun henuz herhangi birseyle karsilasmadigim icin tepkimin degisip degismedigini olcebilmis degilim:))) Neyse iste yaptim gitti, bir daha yaparmiyim timsah olmayanda kesinlikle evet . Gittigimiz yerin coookkk keyifli bir yer oldugu suphesiz, sadece kano yapmak icin degil, piknik yapmak icin de gidilecek ideal bir yer Wekiwa Springs Orlando. Benim yeni favori mekanim artik kendisi ...Bugunluk sadece etrafindan resimleri ekleyebildim, onumuzdeki gunlerde timsahli kano gezinti resimlerimizi gorebilirsiniz :)

     Hepimize super bir Pazartesi diliyorum (olmaz demeyin sansinizi deneyin Milli Piyangooo super Pazartesiler icin :)) neyse ki burada da Powerball var biz de onu deniyoruz ama herseyin basi SAGLIK diyorum ve varsa haftanin hergunu super)
Neyse bu cumle basladi ve yeni bir post olur devam edersem, o yuzden kactim gitti ...

IMG_0005





















IMG_0017





















IMG_0019





















IMG_0024

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Timsah mı ? Şaka mı? =)) aman ben almayayım okurken bile korktum suya düştüğümü bir an hayal ettim ve nefesim gitti =)

POLLYANNA dedi ki...

Handancim, ben de senin yerinde olsam ayni seyleri yazardim hatta halen yaptigima inanamiyorum desem ama gaza geldim, baktim hatunlar ufacik bebeleriyle atlamislar kanoya geziyorlardi :)))

Aslı dedi ki...

Arada bana da geliyorlar öyle, bir bakıyorum asla yapmam dediğim birşeyi yapıyorum... Ama bu göl çok güzel göründü gözüme, özellikle burada hava böyle karanlık-yağmurluyken oradaki güneşte özüm kaldı...

Burcu Çalışkan dedi ki...

harika yerler, çok da heyecanlı olsa gerek iyi yapmışsın bence :))

POLLYANNA dedi ki...

Aslicim aynen dedigin gibi oluyor bu aralar bana ve hayret ediyorum kendime, cesaretime :)ayrica gercekten cok guzeldi, ama ben soguktan donarken amerikalilar yuzuyordu o gun resimlerde dikkat ettiysen !

POLLYANNA dedi ki...

Burcu, iyi yapmisim dimi bence de ama 2 tane timsah gordugum anlar ve o anki tepkilerimi dusununce delimiyiz biz diyorum :))

bilge dedi ki...

iyi yapmışsın korkuların yenilmesi için böyle bir tecrübeye gerek vardır diye düşündüm sevgiler...

POLLYANNA dedi ki...

Bilgecim sanirim haklisin:)

Related Posts with Thumbnails