Peru’daki Ikinci Evimiz

     Bu da Peru'daki en kotu evimiz, aslinda hic fena dosemiyorlar evleri ama benim derdim 1.kat olmasindandi...Ana caddeye bakiyordu ve butun ev uluortaydi,gelen gecenle gozgoze gelip duruyorduk, ustelik ana ve islek bir cadde uzerinde olmasindan dolayi nasil bir gurultu oluyordu anlatamam(kaykaycilar da cabasi), bir de cok kucuktu ozellikle mutfagi...Tabi Orlando'da ses gurultu yok ya alisiyorsun sonrada boyle oluyor iste...Yine de kisa bir sure oturduk ve haliyle hic rahat edemedik...
     Buarada Peru'da guvenlik probleminden bahsettim mi hatirlamiyorum o yuzden bu resimlerde de goreceginiz elektrikli tellere dikkatinizi cekerim...Bizim oturdugumuz yerler Lima'nin en guvenli yerleri olmasina ragmen, apartman girisinde guvenlik gorevlileri gecegunduz dolasiyor, guvenlik kameralari var, apartmanlarin etraflari ise komple elektrikli tellerle cevrili ve siz asagi ana kapiyi asla yukaridan diafondan acamiyorsunuz hatta anahtariniz bile yok asagi kapiyi acmak icin, resepsiyon acabilir sadece...Anlayacaginiz durumlar vahim...Hatta bunlari ilk gordugumde Turkiye'deki yasanan hirsizlik vs olaylarini aklima getirince yakinda bizde de boyle olur mu diye dusunmekten alamiyorum kendimi...Hepimize guvenli, huzurlu gunler... 

IMG_1167





















IMG_1156





















IMG_1172





















IMG_1158






















IMG_1173





















IMG_1176






















IMG_1180





















IMG_1162





















IMG_1164

6 yorum:

deniz dedi ki...

eviniz çok ferah ve güzel gözüküyor.

POLLYANNA dedi ki...

denizcim, cok tesekkurler, insallah gercekten birgun kendi evimiz de olur :)

lily of the valley dedi ki...

Cok sirinmis ya ama gercekten 1. kat olmasi cok kotu. Tum ses iceride..Mutfak cok seker ama cok minnos.. Benim evinde mutfagi kucucuk kismetse mayisa cikiyoruz ve yeni evde istedigimiz sey buyuk mutfak :)

POLLYANNA dedi ki...

Lilycim, sonun da dondun eminim super gunler gecirmissindir Turkiye'de...Hadi bakalim artik senin yeni evin resimlerini bekliyoruz...Icinde mutlu huzurlu ve kalabalik yasamaniz dilegiyle cnm :)

Unknown dedi ki...

Burasi miraflores'e benziyor galiba . En azindan manzarasi guzel pasifik okyanusuna bakmak o kadar da fena olmasa gerek : )

POLLYANNA dedi ki...

Ilker, evet tahmin ettigin gibi Miraflores burasi. Kesinlikle Pasifik okyanusuna bakmak mukemmeldi :)

Related Posts with Thumbnails