Hic hasta olmamalisin ...



    
     Uzaklarda yasamanin en kotu anlari hasta oldugunuz zamanlardir. Size bakacak kimseyi birakin, bir corba yapaniniz bile yoktur. Evet bugun bogazim agirarak uyandim, sonra iyiydim ama simdi atesim cikiyor-iniyor ve bogazlarim iyice sisti :(((  Kocaciginda bugun mesai yapmasi gerekti, zaten telaslanmasin diye birsey diyemedim, anlayacaginiz durum vahim...Ah annecim ahhh sen olsan ne de guzel bakardin bana :(( Neyse daha kotu olmadan ben burada sonlandirayim yazimi cunku anne dedigim anda salya sumuk oldum:((((
Anneleriniz, kardesleriniz IYI INSANLARSA kiymetini bilin lutfen ...

Saglicakla kaliniz...

8 yorum:

kupia papalina dedi ki...

Geçmiş olsun...Bende üniversitedeyken aynı şeyleri düşünürdüm arkadaşlarım yapardı ııı ııhh sevemezdim..Ama senin çorban güzele benziyor:))

Elif UYSAL dedi ki...

Üzüldüm çok. Ben de yaklaşık 10 senedir yalnız yaşadığım için hasta olunca çorba yapacak kimsenin olmaması insanı duygusallaştırır daha da hasta eder.O yüzden ne olur çabuk toparlanmaya çalış.Bol bol taze meyve suyu:)))

POLLYANNA dedi ki...

Sevgili Kupia, cok tesekkurler...Ben universite yillarimi da annecigimin kollarinda gecirmistim o yuzden boyle seylere yeni yeni alismaya calisiyorum. Ama keske diyorum o zmn ilk ayriligimi yasasaymisim daha dayanikli olurmusum simdilerde...Buarada corba resmini eklerken ne icim gitti tahmin etmissindir:)))))

POLLYANNA dedi ki...

Sevgili Pride, cok tesekkurler...
10 senedir ayri yasamak eehhh anlarsin sen halimden tabi ama burada inan daha zor Allah'in Amerikalisini, Latin'ini arayip ya gel bana bir corba kaynat diyemiyorsun iste :)))
Dedigin gibi, bol meyva suyu ve hic yanimdan eksik etmedigim Lipton ihlamur poset caylarimi icip cabucak toparlicam kendimi soz...Buarada demissin ya tam olmak istedigim yerlerdesin diye, biz daha uzun sureler buralardayiz herzaman kapimiz acik artik blog kardesligimi dersin,Turk kardesligimi herzaman bekleriz cnm...:)

cecilia dedi ki...

geçmiş olsun cnmm :(
sevgi herşeyin ilacı, o çorbanın içine katılan sevgi seni iyi eder ki :)

lily of the valley dedi ki...

Çok geçmiş olsun.. Bende 3 aydır ülkemden ve ailemden ayrı yaşıyorum bu yüzden gayet iyi anlıyorum.Üniversiteyken ben de başka şehirdeydim ama hafta sonları istanbul'a dönebiliyorsdum. Ama ne yazık ki farklı ülkelerde yaşamak aynı olmuyor üniversite hayatı ile. Ayrıca çorbalar bile Türkiyede kilerin yerini tutmuyor ya da bana öyle geliyor.

POLLYANNA dedi ki...

Ceciliacim, o kadar iyi etti ki cok dogru soylemissin, sagol guzelim..

POLLYANNA dedi ki...

Lily of the valley, yasasin gurbette halimden anlayacak birileri var blogumda:)))ah ah baska sehirde olmak ayri ulke de olmak apayriymis, ayni havayi soluyamiyorsun ki birkere :(( ben gelirken 1 valiz yiyecek getiriyorum herseyi goze alip tabi yiyeceklerime el kondugu zamanlarda oldu ama yikilmadim ayaktayim :)))sen de gotur derim...

Related Posts with Thumbnails