1 yasimiz uctu gitti !


     1 SUBAT 2011 daha dun gibi hatirliyorum, o minicik halini... Nasil da akip gecti zaman ve 1 yasinda oldun. Aman 40 gunu ciksin, dur 3 aylik olsun, 6 aylik oldumu tamam, eh artik 1 yasina geldi diye diye geciyor. Aslinda nekadar da aceleci davraniyoruz onlari buyutmek icin. Halbuki ne de tatli o halleri, zaten buyuyecekler ne ki telasimiz. Aslinda annelerin telasi tamamen duzene girme kaygisindan. Ama hicbirzaman eskisi gibi yada cok duzenli olmuyor, olamiyor, olamayacakta sanirim once bunu kabullenmeli anne ve babalar.

     Asyacigin ilk yas gunu icin cok dusunduk, soyle kalabalik bir parti mi versek yoksa kendi aramizda mi kutlasak diye. Ilk yas gununde cocuklarin birsey anlamadiklarini ve kalabalik ortamin onlari huzursuz ettigini hem arakadaslarimdan hem de okudugum kaynaklardan biliyordum. Boyle partiler genelde buyukler icin eglence:) Turkiye'den bizleri bu ozel gunumuzde yalniz birakmak istemeyen, babaannesi, dedesi ve amcasi gelince evimizde zaten hergun senlik oldu. Evimiz kucuk oldugu icin burada bir Turk restaurantinda, ailemiz ve gurbet ellerde bize ailemiz kadar yakin birkac arkadasimizla yemek yemeyi uygun bulduk. Cokta guzel oldu, tabi ben hicbirsey anlamadim tipki ilk dogdugu gun gibi:)
Kizima sahane bir pasta yapmak icin cok ugrastim o gun. Bir de 1 yas fotograf cekimi olunca ayni gun dusunun halimi. Ama sonuc ortada sahane bir pasta, fotograf cekimi ve 1 yas dogumgunu ...

Hayatimiza iyi ki geldin minigim...Seni tarif edilemeyecek kadar cooooookkk seviyoruz prenses...
Tanrim sen Asya Nimet'i ve herkesin evladini koru... Her isteyene de bu guzel duyguyu yasat...AMIN


Bu da annecigin kizina yaptigi pastasi...Sanirim yillar once aldigim pastacilik kursu bugunler icinmis:)))

8 yorum:

lily of the valley dedi ki...

Miniginle nice mutlu yillara :) Pasta cok guzel olmus belirtmeden edemeyecegim :))

POLLYANNA dedi ki...

Canım teşekkürler,yakınlarda olsak sanada yapardım pasta:)

Nur K.♥ dedi ki...

Maşallah ne güzel olmuş gelinlikle :)

Missy dedi ki...

Cok güzel bir pasta!

Hamilelikte klimanın zararları dedi ki...

Hamilelikte Klimanın Zararları ve Doğru Klima Kullanımı
Hamilelikte klimanın zararları ve doğru klima kullanımı ile engellenecek astım, bronşit, klima çarpması, zatürre gibi önemli hastalıklar.

Terminal Klimaları dedi ki...

Terminal Klimaları – En Çok Tavsiye Edilen Klima Modelleri
http://www.mitsubishiklima.com.tr/terminal-klimalari/
#terminalklimaları #terminalklimamodelleri #terminalleriçinklimalar

Büyükada Kahvaltı Mekanları dedi ki...

Büyükadada Serpme Kahvaltı Keyfi!

Büyükada kahvaltı mekanları, taptaze ada lezzetlerini tatmanız için sizleri bekliyor. Tarihi fırınları, sahildeki mekanları ve ünlü pastaneleri ile Büyükada’da kahvaltı yapmak ayrıcalığa dönüşüyor.

Unknown dedi ki...


Mitsubishi klima kampanya ve fırsatları, her sezon yenilenerek klima ihtiyaçlarınıza ekonomik çözümler sunuyor. Yaz ve kış mevsimi başlamadan çıkan Mitsubishi klima kampanyaları, ev ve iş yerlerinize iklimlendirme konforu getiriyor.

En İyi klima kampanyaları için linke tıklayın.

Related Posts with Thumbnails